Postopek nakupa in sklenitev prodajne pogodbe

Kupci opravite nakup v naši spletni trgovini tako, da najprej pri želeni publikaciji izberete ikono »Kupi«. Po opravljeni izbiri, kliknete na ikono »Košarica«, kjer se vam prikažejo publikacije, ki ste jih izbrali, njihova količina, morebiten popust in cena ter skupna cena nakupa.

Za nadaljevanje izberete ikono »Nadaljuj z naročilom«. V naslednjem koraku je potrebno opraviti registracij. S prijavo v spletno trgovino potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. V tem koraku se je mogoče prijaviti tudi na prejemanje novic. Registraciji in prijavi sledi izbira dostave in načina plačila ter potrditev nakupa.

Kupec se lahko pred oddajo naročila (tj. preden izbere ikono »Potrdi naročilo«) vrne na predhodno fazo nakupa in popravi napačno vnesene podatke, spremeni vrsto ali količino izbranih publikacij in podobno. S klikom na ikono »Potrdi naročilo« kupec potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja naše spletne trgovine in da je bil nanje ob registraciji izrecno opozorjen. Šteje se, da je prodajna pogodba sklenjena v trenutku, ko kupcu po e-pošti potrdimo naročilo.

Ti splošni pogoji štejejo za pogodbene pogoje v smislu Zakona o varstvu potrošnikov in so del vsakokratne prodajne pogodbe. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku ali nemškem jeziku (če kupec izpolni naročilo v nemškem jeziku). Na glavni strani ima kupec možnost izbire jezika.

 

Cene, stroški pošiljanja in ddv

Cene v spletni trgovini so navedene v evrih (eur) in vsebujejo DDV. Stroški dostave niso vključeni v ceno knjige.

Knjiga stane 25 EURO. Navadna poštnina znaša 3 evre.

Če želite priporočeno pošiljko, zaračunamo dodatne stroške (2,90 €). Obrnite se na nas, preden se odločite za to metodo dostave.

Izbira plačila po povzetju ni predvidena, ker so stroški iz D previsoki.

 

Potrditev naročila

Po oddaji spletnega naročila vam bomo po elektronski pošti poslali potrditev naročila z vsemi pomembnimi podatki. Prosimo Vas, da te skrbno preverite. Če želite naročilo spremeniti ali preklicati, nas o tem obvestite v roku 24 ur.

 

Omejitev odgovornosti

Po svojih najboljših močeh zagotavljamo točnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni v naši spletni trgovini. Od trenutka, ko je pošiljka oddana na pošto, ne odgovarjamo za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja. V navedenih primerih mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije.

V primeru, da kupec uveljavlja garancijo osebno v knjigarni prodajalca, mu je dolžan prodajalec takoj zamenjati poškodovano blago, če je reklamacija upravičena.

 

Spremembe splošnih pogojev

Pridružujemo si pravico, da v vsakem trenutku in brez posebnega obvestila, spremenimo te splošne pogoje poslovanja.  Spremembe začnejo veljati in se uporabljati z dnem objave na spletni strani, razen za naročila, ki so bila potrjena pred spremembo (ta se opravijo po prejšnjih splošnih pogojih poslovanja).

Kontaktirajte nas

Z veseljem vam bomo pomagali pri vaših željah in vprašanjih.

e-pošta: knjiga@bela-omela.si